С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Ресторанти

Табиет

София
ул. "Св. Св. Кирил и Методий" 1
02/ 983 3131, 0885 304020
www.tabiet.com
Share Tweet Pin it Share Коментари
Септември 2008г.
Този ресторант с приятната си софийска градина сигурно бързо щеше да се превърне в лятна класика, ако не бяха високите му цени и някои особености на кухнята. Амбициите му в областта на кулинарното изкуство са доста широки - в менюто му има всичко от черен хайвер до джолан и от провансалски и неаполитански до бански рецепти. Салатите, например, започващи от Снежанка и достигащи до сложни вариации от зеленчуци и меса от северни и южни кухни, започват от 4-5 лв, и достигат до 16 лв.
Добра страна е внимателното, мило и бързо обслужване.
Ястията обаче са променливо сполучливи. Например тарама хайверът, който не е лош сам по себе си, но не е и нищо особено, и се сервира кой знае защо в съпровода на две едри буци масло. Калмарите ни се случи да са като ластици за коса, а ризотото - недоварено. Джолан с кисело зеле представлява два къса месо във формата на пържоли, поднесени в тавичка.
Изобщо храната е с вид и вкус, далече не съответстващи на цените в заведението.
август 2010

Share Tweet Pin it Share Коментари

Най-четени статии // за Септември

Реклама »