Ресторант "Хеброс" е носител на наградата "Ресторант на годината 2003" на сп."Бакхус" и продължава да е сред добрите ресоранти в страната. Менюто включва ястия от българската и международната кухня, приготвени с типични за сезона продукти и с авторски полъх. Място, където ценителите на виното ще изпаднат в екстаз.
Ресторант „Хеброс” в сърцето на Стария Пловдив е разположен в автентични възрожденски къщи от 19 век. Обстановката е елегантна и стилна, както и храната. Вниманието към клиента започва с комплимент от три вида хляб. Менюто е точно от две странички, тъй като всеки ден ресторантът предлага различни ястия. Тези, сготвени с екологично чисти продукти, са маркирани в зелен цвят. Ястията са сготвени с въображение, а вкусът напълно покрива очакванията и класата на ресторанта. Винената листа е изключително богата и заема 40 страници.
2015 г.
Храна и напитки: 4 от 5
Обслужване: 3 от 5
Интериор: 4 от 5
Локация и достъпност: 5 от 5
Ценова категория: 100-150 лв.
Общ рейтинг: 4 от 5
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Градът.bg • Одит • Foton.bg
IT: IDG.BG • Computerworld • PC World • CIO • Networkworld
На английски: KQuarterly