Един от първите опити за класен ресторант сред природата около София, Chef's изненадва най-напред с великолепното си, макар и не твърде подходящо за чести посещения разположение, и след това, с неестествената си като за българско заведение чистота.
Интериорът е семпъл и просторен - в центъра има занижено сепаре около отворена камина, кухнята също отчасти е открита. Остъклените стени придават допълнителна светлина и въздух.
Кухнята е подчертано авторска и продължава да бъде много добра, макар и сполучливият дует в кухнята между готвачите Виктор Ангелов и Ивайло Петков вече да не съществува. Менюто се сменя дневно и се изписва на дъска (която могат да придърпат до масата ви за по-удобното му разглеждане). Предложенията в него, макар и не много на брой, затрудняват избора, тъй като почти всички неизменно са интересни. Тук ядохме превъзходна зелена салата с малинов дресинг и печено сирене халуми със сладко от арпаджик лук, крехък пъдпъдък и телешко. Гурме ингредиенти като гъши дроб се използват с мисъл.
Винена листа няма, но избор от вина има - те са наредени на стелажи, като всяка бутилка има ценник.
Обслужването е на много високо ниво, при това на моменти става и екипно, което е допълнителен плюс.
април 2011 г.
Качество на храната: отлично
Меню: стегнато, авторско и доста разнообразно. Липсват вегетариански ястия.
Винена листа: добра селекция на качествени вина
Обслужване: много добро, особено внимание към клиента
Интериор: стилен и изключително добре поддържан
Достъпност: на 30 км от София, на Пасарелското езеро
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит • Foton.bg
IT: IDG.BG • Computerworld • PC World • CIO • Networkworld
На английски: KQuarterly