С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Ресторанти

Chef`s

в.з. Пасарелско езеро
местността "Вуч"
0896/ 723 222
Share Tweet Pin it Share Коментари
Юни 2008г.
Един от първите опити за класен ресторант сред природата около София, Chef's изненадва най-напред с великолепното си, макар и не твърде подходящо за чести посещения разположение, и след това, с неестествената си като за българско заведение чистота.

Интериорът е семпъл и просторен - в центъра има занижено сепаре около отворена камина, кухнята също отчасти е открита. Остъклените стени придават допълнителна светлина и въздух.

Кухнята е подчертано авторска и продължава да бъде много добра, макар и сполучливият дует в кухнята между готвачите Виктор Ангелов и Ивайло Петков вече да не съществува. Менюто се сменя дневно и се изписва на дъска (която могат да придърпат до масата ви за по-удобното му разглеждане). Предложенията в него, макар и не много на брой, затрудняват избора, тъй като почти всички неизменно са интересни. Тук ядохме превъзходна зелена салата с малинов дресинг и печено сирене халуми със сладко от арпаджик лук, крехък пъдпъдък и телешко. Гурме ингредиенти като гъши дроб се използват с мисъл.

Винена листа няма, но избор от вина има - те са наредени на стелажи, като всяка бутилка има ценник.

Обслужването е на много високо ниво, при това на моменти става и екипно, което е допълнителен плюс.

април 2011 г.


Качество на храната: отлично

Меню: стегнато, авторско и доста разнообразно. Липсват вегетариански ястия.

Винена листа: добра селекция на качествени вина

Обслужване: много добро, особено внимание към клиента

Интериор: стилен и изключително добре поддържан

Достъпност: на 30 км от София, на Пасарелското езеро


Share Tweet Pin it Share Коментари

Реклама »