На пръв поглед съвсем семпло и по-скоро за любители на етно-преживяванията, заведението се очертава да стане един от добрите тематични ресторанти в София. Менюто, макар и непретенциозно и ламинирано, започна с интелигентно и полезно въведение в мексиканската кухня на Тексас. То е добре подредено и съдържа няколко секции, които съответстват на видовете текс-мекс ястия. Според обслужващия персонал заведението внася месо от Съединените щати, включително телешкото и чудните ребърца в сладък сос. От пюрето от боб и гуакамолето, до пържените картофки - всичко се прави в заведението от пресни продукти и има отличен вид и вкус. Порциите са големи, и, най-важното - храната е много вкусна.
Качество на храната много добро
Меню добре подредено и достатъчно стегнато и обяснително като за заведение, което познава слабо позната в България кухня
Винена листа съответства на типа заведение и най-интересното предложение в нея е сангрията, която е отлично приготвена.
Обслужване неформално и с неподправено внимание
Интериор семпъл, общо взето удобен
Достъпност заведението е на 50 м от бул. "Витоша". Трудно се паркира, но лесно се ходи пеша.
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит • Foton.bg
IT: IDG.BG • Computerworld • PC World • CIO • Networkworld
На английски: KQuarterly