С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Ресторанти

Московска 15

София
София, ул. Московска 15
0878 167 080, 02 932 75 95
Share Tweet Pin it Share Коментари
Април 2014г.
Ресторантът се намира в една от най-старите сгради в столицата — Къщата с часовника, в която преди се помещаваше и едноименният ресторант. “Московска 15” предлага ново, по-съвременно усещане на своите гости. Не очаквайте от новият ресторант тежък, аристократичен стил — целта е да се почувствате уютно и комфортно и да опитате добра храна с отношение.

 Първите две думи, които могат да ви хрумнат, влизайки вътре, са "бяло" и "минимализъм". Храната е приготвена с внимание и усет, поверена в ръцете на млади, но доказани майстори.  Обедното меню е-динамично и всеки ден изборът е различен.  Една много впечатляваща идея е специалните следобедни хапки и закуски. Виненият лист ще зарадва ценителите с подбрана селекция от различни кътчета на света. „Московска 15“ най-вероятно тепърва ще променя физиономията си и е любопитно как. Със сигурност мястото вече е с много по-различна атмосфера и ритъм. Просто старата къща започва нов живот.

2015 г. 


Храна и напитки
: 4 от 5

 

Обслужване: 3 от 5

 

Интериор: 4 от 5

 

Локация и достъпност: 5 от 5

 

Ценова категория: 100-150 лв.

 

Общ рейтинг: 4 от 5


Share Tweet Pin it Share Коментари

Реклама »