С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Ресторанти

Стара София

София
бул. „Г. М. Димитров“ №75
02/ 806 66 00
Share Tweet Pin it Share Коментари
Юни 2008г.
Обстановката в този ресторант, разположен в столичния хотел "Вега", препраща към черно-бялото време на София. Очакванията за пълноценно ретро-изживяване обаче понякога остават неоправдани.

Менюто е стегнато, решено в няколко предложения за салати и основни ястия от различни видове месо. Телешкото филе беше приготвено идеално, но в порцията липсваше обещаният „пъстър букет от зеленчуци”. 

По-голямо впечатление прави дневното меню, в което цените са малко по-ниски, но не и за сметка на качеството на храната. Гратенираните чушки и агнешкото бяха с превъзходен вкус. Десертите, които опитахме – чийзкейк и домашна торта, обаче не са забележителни.

Преди време ресторантът е разполагал с богата селекция от вина, но сега има избор от около 50 вида. Освен това изборът на вино допълнително се затруднява от липсата на винена листа.

Обслужването е много добро, с внимание към всеки детайл. Но то не може да засенчи отблъскващия звуков фон от радио. Забелязва се, че посетителите на ресторанта са предимно клиенти на хотела.

февруари 2011 г.


Качество на храната
: добро

Меню: европейска кухня

Винена листа: няма голям избор на вина 

Обслужване: много добро

Интериор: стар стил, приятна атмосфера

Достъпност: хотелът има паркинг

Share Tweet Pin it Share Коментари

Реклама »