С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Ресторанти

Brasserie

София
пл. „Райко Даскалов“ (градинката на ул. „Солунска“)
02/ 980 03 98
Share Tweet Pin it Share Коментари
Юни 2008г.
Приятно място с иновативно меню и чудесна лятна градина. Неординарният стил на Brasserie проличава още от сервирания от заведението хляб - той идва с червена сол (с цвекло), синя сол (с кюрасао) и масло с копър.

Освен дневно и постоянно меню - и двете с характерен фюжън привкус - тук има и тематични дни. В момента седмицата е разделена така: понеделник - испанска вечер, вторник - паста, сряда - chef's вечер, четвъртък - средиземноморска вечер, петък и събота - сладък уикенд, а неделя - тайландско BBQ. Понякога към тях се предлагат и по-скъпи вина на половин цена.

Винената листа е интересна, но за съжаление е написана на тъмна хартия и разчитането й е затруднително. Обслужването е учтиво и (почти винаги) приветливо.

Обстановката е семпла, стилна, изчистена. В основния салон има голям кожен диван, до който са разпределени дузина малки масички за двама (които понякога се оказват малко тесни за чиниите им).

февруари 2011 г.качество на храната
: добро

меню: фюжън кухня с изненадващи съчетания

винена листа: добра

обслужване: непретенциозно и ефективно - каквото се очаква в този тип заведения

интериор: стилен, единствен проблем е, че когато заведението се пълни, вътре става много опушено

достъпност: ако не сте ходили, може да имате известни проблеми да различите дискретния вход на Brasserie, затова гледайте внимателно. Паркирането наблизо е почти невъзможно


Share Tweet Pin it Share Коментари

Реклама »