С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Ресторант Di Valli

сп. Бакхус
21 Ноември 2014, 15:09
Share Tweet Pin it Share

София, ул. Оборище 23

резервации: 0888 982 265

работно време: понеделник- неделя: 10.00 – 22.00

 

Обяд и Вечеря

 

Меню, цена 49 лв.

 

Цената включва консумация по 125 мл от вид вино - КАСА СИЛВА Совиньон блан и КАСА СИЛВА Карменер, предоставено от Профтрейд, 50 мл аперитив (узо Матарели)/ 30 мл диджестив, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino

 

Салата: Салата с патешко и праскови / айсберг, домати чери, селари, патешко месо, печено на слаба температура , заляти с прасковен дресинг/



Основно: Tелешки рибай стек със сос от круши и уасаби, /залят със сос от круши и уасаби, сервиран с билково картофено пюре и сотиани печурки/



Десерт: Кейк Дивалли /кроасаново тесто, ванилов крем, лешници, сержирано със сос от диви плодове/



Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac

Share Tweet Pin it Share

Реклама »