С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Ресторант Таланти София

сп. Бакхус
18 Март 2016, 14:45
Share Tweet Pin it Share

София 1142, ул. Петър Берон 9 (в района на НДК)

за резервации: 02/ 421 90 68

http://www.restauranttalents.bg/

https://www.facebook.com/restauranttalents

работно време: от Понеделник до Събота: 11:00 – 22:00 часа

Вечеря

(от 16:00 до 22:00 ч)

Меню, цена 38 лв.

Цената включва консумация по 125 мл от вид вино Angelus Estate 2013, Chardonnay и Angel Cabernet Franc and Cabernet Sauvignon 2013 , 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

Предястие: Хайвер от патладжан с кули от червена чушка и родопски пататник

Eggplant caviar with red pepper coulis and Rhodope patatnik



Салата:Пяна от сирене с градински зеленчуци и черно сусамово семе

Cheese espuma with garden vegetables and black sesame seeds



Основно: Бавно гответни свински гърди с мед и чътни от круши, сервирани с ечемик и коприва

Slow cooked pork belly with honey and pears chutney, served with creamy barley with nettle



Десерт: Сушени смокини с чия, бял шоколад и сладолед от тиква

Dried figs with chia, white chocolate and pumpkin ice cream



Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac

Share Tweet Pin it Share

Реклама »