С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Космос

сп. Бакхус
05 Октомври 2016, 11:52
Share Tweet Pin it Share

София 1000, ул. Лавеле №19
за резервации: 0888 200 700
https://www.facebook.com/Kosmos.restaurant/?fref=ts
работно време: пон.-нед.: 11:00 – 01:00 ч.

Вечерно

Меню, цена 88 лв.

Цената включва консумация по 50 мл. аперитив Ракия Културна Резерва; по 125 мл от вид вино Castellum Chardonnay barrique 2015 и Castellum Cabernet Sauvignon 2013 , предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

Салата: Салата със сезонни плодове, бито смилянско сирене, крокмач



Предястие: Карпачо от лаврак, пушена змиорка, българско "Aquachile" от "Рибка", овъглен лук и сорбе от зелена ябълка



Основно: Телешки бузи, цвекло, сушени сини сливи, пяна от костилки на сини сливи



Десерт: Десерт "Юпитер" - карамел, ванилия, крем дърво дъб, шипки, сушени кайсии, коняк, сладолед от кайсиеви костилки, кръмб шоколад


Share Tweet Pin it Share

Реклама »