С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Ресторант и Бар Модерато

сп. Бакхус
23 Март 2015, 13:02
Share Tweet Pin it Share

София, кв.Изток, ул.Атанас Далчев 6

за резервации: 0888414748

www.fpihotels.com

работно време: Понеделник – Неделя, 9:00-24:00 ч

 

Обяд и Вечеря

 

Меню, цена 39 лв.

 

Цената включва консумация по 125 мл от вид вино Le Photographe Rheinrielisng 2011 и Le Photographe Pinot Noir 2013, 50 мл аперитив Yeni Raki / 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

 

 

Салата: Традиционна Салата " Раита"

/кисело мляко, домат, лук, краставица и характерни подправки/



Сервира се с Алу Паратха - пита

Основно: Пиле с къри и кашу с гарнитури: лимонов ориз,хари кадду сабзи (тиквички), доматено чътни, лют манго сос.





Комбинация от три десерта: Рава ладду, Таджар халва, Дудх севиан


Share Tweet Pin it Share

Реклама »