С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Vintage club

Бакхус
23 Април 2008, 18:19
Share Tweet Pin it Share

Цели и история

VintageClub е създаден през месец май 2002 г.и събира ценителите на хубавото вино вече повече от шест години.
Мениджър на Vintage Club от самото му основаване e Ивелина Иванова.
Мероприятията, организирани от клуба са дегустации на вина и други продукти, презентации, курсове по винена култура, винен туризъм, винени уъркшопи и т.н.
Членовете на Клуба получават информация за най-качествените вина на българския пазар и могат да се наслаждават на специално подбрани бутикови вина, в ограничени количества.

 Членство във VintageClub

1. Членството във Vintage Club е безплатно .

2. Член на Vintage Club може да стане всеки, който е получил покана от управата на клуба, по препоръка от съществуващ член, както и по лична инициатива.

3. Член на Vintage Club, освен физическо лице на възраст над 18 години, може да бъде и всяко юридическо лице.

4. За присъствието на членовете на организираните от Vintage Club събития се изисква предварително потвърждение.

Срещи на членовете на VintageClub

Всяка последна сряда от месеца познавачите на доброто вино се срещат в Клуба, за да дегустират и оценят 6 подбрани вина. На срещите членовете на VintageClub попълват дегустационни листи, като в края на вечерта се определя виното на месеца. През декември, се избира виното на годината от най-добре оценените вина.

Покана с информация за вината, които ще се дегустират и за сомелиерските предложения към тях се изпраща най-късно една седмица преди събитието.

За контакт: 
Ивелина Иванова,
Мениджър Vintage Club,
тел. 02 93 76 177, 0888 36 46 51,
е-mail: [email protected]

Share Tweet Pin it Share

Реклама »