С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Вино, сирене и Карла Бруни

Марина Караконова
28 Април 2009, 10:44
Share Tweet Pin it Share

Министерството на земеделието и риболова, заедно с различни производители на вино и сирене, са похарчили близо 1,6 милиона евро за спонсорството на партитата, които се предвиждат в 19 страни в света, сред които САЩ, Канада и Испания. Правителството покрива 60 процента от цялата сума на проекта, а останалата се поема от големите в бизнеса в тази сфера.

Повечето партита ще бъдат публични и ще се провеждат в големите градски центрове, но за САЩ се предвиждат и частни партита. Бъдещите гости трябва да посетят сайта на фирмата-организатор - House Party и да попълнят формуляр. От тях 1000 души ще получат ваучери с 15 процентна отстъпка, тирбушон, престилка и си ди с Карла Бруни... В замяна на това доброволците ще трябва да докажат, че са провели френско парти със снимки или блог в Интернет. До момента над 14 000 американци са се регистрирали като желаещи.
 

Share Tweet Pin it Share
2 Коментара
 • Profile preview
  СДС
  08, 23, 13 Април 2013, 08:23

  Може и без сирене да се мине, я какви ботушки, поне две бутилки вино може да се излочи от тях...

  nemo malus felix, minime corruptor.

  !
 • Profile preview
  Нефертити
  08, 21, 13 Април 2013, 08:21

  Може и без Карла Бруни

  Предразсъдъците са за ограничените.

  !

Най-четени статии // за Септември

Реклама »