С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Катаржина Естейт спечели Best of Nation award, три златни и два сребърни медала на най-големия винен конкурс в Щатите

Бакхус
25 Юни 2009, 14:05
Share Tweet Pin it Share

  Четиридесет и пет изявени винени професионалисти от САЩ събра San Francisco Wine Competition (SFWC), проведен на 19, 20 и 21 юни в хотел Никко, Сан Франциско. На 29-то издание на конкурса бяха оценени вина от 26 щата, както и вина от 21 страни от целия свят.

Журито присъди на екипа на Катаржина Естейт "Best of Nation award", двоен златен медал за Encore Syrah 2007 (тази награда се присъжда само когато цялото 45-членно жури е съгласно с присъждане на златен медал за съответното вино), златен медал за Contemplations Red Merlot & Malbec 2007, златен медал за Question mark 2007, сребърен медал за Les Cailloux Viognier & Chardonnay 2008 и сребърен медал за Question mark 2008.

Наградата Best of Nation е присъдена за постигане на високи резултати в българското винопроизводство. Носители на това отличие са Champagne Moet et Chandon за Франция, Alamos за Аржентина, както и Concha y Toro за Чили.

Създател на конкурса и председател на журито е Антони Диас Блу, основател и на San Francisco World Spirits Competition, световнопризнат авторитет във винения, туристическия и алкохолния бизнес. Конкурсът е известен с високото качество на вината, които се състезават, както и с впечатляващите дегустаторски умения на журито.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »