С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Easy Jet надви Air France по качество на виното

Бакхус
25 Август 2011, 17:28
Share Tweet Pin it Share

Панел от десет международни винени експерти, воден от сомелиера Том Канаван, извърши сляпа дегустация на 12 бели и 12 червени вина, сервирани на борда на големите авиокомпании. Предлаганото от easyJet Louis Mondeville Côtes de Gasgogne се озова на първо място сред белите.

"Преди дегустацията имах големи очаквания към Emirates, тъй като знам, че те инвестират сериозно в предлаганите на борда храни и напитки," коментира Джеймс Кейв, експерт по вина на Skyscanner, и редактор на блог за вино regularwino.com. "Бях приятно изненадан колко добре се представя и ниско-тарифна авиокомпания. На 30 000 фута височина условията са различни – вкусовите ви рецептори са по-нечувствителни, виното може да не е със стайна температура, и ограниченото количество свеж кислород в кабините означават, че виното ви няма да "диша" по същия начин както на земята. Затова и авиокомпаниите трябва да имат всичко това предвид, когато правят избора си на вина. "

Share Tweet Pin it Share

Реклама »