С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Мидалидаре открива фирмен магазин в Китай

"Бакхус"
01 Септември 2011, 17:07
Share Tweet Pin it Share

Една от най-новите български изби – Мидалидаре, чиято първа реколта вина излезе на пазара едва миналата година, обяви откриването на свой фирмен магазин в китайския град Ханджоу. Бутиковата винарна край село Могилово вече направи впечатление със своите интересни вина – двусортови червени купажи, сортовите grand vintage, белите совиньон блан и шардоне с марките Eric Moro, Mogilovo и Calista, и може би най-популярното, Silver Angel. Вината й вече могат да се намерят из много ресторанти с амбиции по отношение на винената листа. За китайския пазар избата е подготвила и няколко специални бранда. "Целим се във високия сегмент и наблягаме на българската идентичност", обобщава стратегията на Мидалидаре за Китай Галина Нифору, търговски и маркетинг мениджър.

Магазинът в почти три-милионния Ханджоу - административен център на югоизточната провинция Джъдзян, и ще представлява изключително избата.

Share Tweet Pin it Share
1 Коментар
  • Profile preview
    korektor
    22, 22, 15 Септември 2011, 22:22

    НЕрде Ямбол, нерде Стамбул!!

    !

Реклама »