С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Луксардо

Bacchus
21 Август 2020, 16:17
Share Tweet Pin it Share
Луксардо е най-старата семейна компания за производство на традиционни италиански ликьори, създадена 1821г. На StrEAT Fest те ще представят различни аперитивни коктейли, които са предпочитани от италианците преди храна и имат за цел да подготвят рецепторите на храносмилателната ни система за предстоящото ядене. За лятото най-подходящи са шприцовете, които са слабо алкохолни напитки и съдържат битер ликьор (от различни билки и плодове), просеко и газирана напитка. В зависимост от предпочитанията ви, ще можете да опитате класическия Аперитиво шприц с просеко, сода и парче портокал; Аперитиво с грейпфрут, сода и краставица; Битер шприц с тоник и ягоди, както и най-новия Битер бианко шприц с бъз, тоник и мента.Не се притеснявайте да помолите опитните бармани да импровизират специален коктейл само за вас!
1/1 снимки в галерията Луксардо е най-старата семейна компания за производство на традиционни италиански ликьори, създадена 1821г. На StrEAT Fest те ще представят различни аперитивни коктейли, които са предпочитани от италианците преди храна и имат за цел да подготвят рецепторите на храносмилателната ни система за предстоящото ядене. За лятото най-подходящи са шприцовете, които са слабо алкохолни напитки и съдържат битер ликьор (от различни билки и плодове), просеко и газирана напитка. В зависимост от предпочитанията ви, ще можете да опитате класическия Аперитиво шприц с просеко, сода и парче портокал; Аперитиво с грейпфрут, сода и краставица; Битер шприц с тоник и ягоди, както и най-новия Битер бианко шприц с бъз, тоник и мента.

Не се притеснявайте да помолите опитните бармани да импровизират специален коктейл само за вас!