Множество пътешествия из света провокираха нова страст у тях – издирването на specialty coffee shops и тестването на най-доброто кафе, което местните пекарни предлагат. Впоследствие добавят и чая и културата, която той носи със себе си. Започват да приготвят филтрации вкъщи и виждат, че в България не могат да си набавят качествено, прясно изпечено кафе, което да отговаря на техните изисквания. Затова се замислят върху идеята да превърнат хобито в работа и да предоставят едни от най-добрите кафета и чайове в света на ценителите като тях. И така създават DREKKA!Христо от DREKKA вече се е фокусирал върху менюто, което ще приготвя на Бакхус StrЕat Fest 4. Да, освен класическите топли напитки, ще има и няколко коктейла с кафе. Вече четири години, DREKKA разпространява спешълти кафе културата у нас и иска да покаже на широката публика, че може да пие вкусно кафе навсякъде.