1/2 снимки в галерията
На
DiVino масата по време на На Бакхус StrEAT Fest този юни ще намерите вкусните и интересни издания на
Gourmet Publishing на тема вино и гастрономия – както увлекателни романи, така и ценни специализирани книги; ще може да попълните колекцията си от броевете на
DiVino Magazine или да се сдобиете с последното издание на
DiVino Guide Най-добрите български вина.
Очаквайте новоиздадената книга "100 милиона години храна" на канадския антрополог и биолог Стивън Ли – свръхинтересно изследване на връзките между човека и храната в различните култури, поднесено под формата на увлекателен разказ за пътешествия из различни крайща на света в търсене на отговор как са се хранили нашите предци и защо това има значение днес.
А
Кулинарно училище Меню ще ви изненада! Приятно, разбира се, и вкусно.
Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук. Купете онлайн билет от тук: