С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

АРОМА

Бакхус
08 Септември 2020, 10:52
Share Tweet Pin it Share
  Арома – официалният партньор по чистотата на Бакхус StrEAT Fest!Приятели, искаме да ви съобщим, че освен за удоволствието на вашите вкусови рецептори и добро настроение по време на феста сме се погрижили и за Вашата безопасност.Благодарение на нашия Партньор по чистотата "Арома" и продуктите за дезинфекция и почистване "Чисто", всички наши изложители ще имат възможността да си осигурят хигиенизирана и сигурна среда по време на приготвянето и поднасянето на гурме изненадите, които са ви подготвили.Освен това дезинфектантите за ръце на "Чисто" ще бъдат достъпни и за всичкипосетителите на феста. Търсете ги на всеки щанд!"ЧИСТО" е специализирана марка, собственост на фирма " Арома Козметикс" АД.Продуктите са разработени с цел запазване на здравето Ви и гарантират ефективна дезинфекция, перфектно почистване и цялостна грижа за поддържане на хигиената у дома и на работното място. Продукти "ЧИСТО" са дезинфектанти /биоциди/, които унищожават 99,9 % от всички познати микроби. Регистрирани са от Министерството на Здравеопазването, преминали са тестове за доказване на ефективност в акредитираната лаборатория към НЦЗПБ / Национален център по заразни и паразитни заболявания/. Имат номера на разрешителното, издадено от МЗ и отпечатани върху етикетите. Четете, внимателно етикетите, с препоръките за безопасност и начина наупотреба! "Чисто" е вашия надежден помощник в борбата с бактериите, гъбичките и вирусите. Доверявайте се на доказани продукти, за да запазите здравето на Вас и Вашето семейство. Бъдете отговорни към Вас и Вашите близки!
1/3 снимки в галерията Арома – официалният партньор по чистотата на Бакхус StrEAT Fest!

Приятели, искаме да ви съобщим, че освен за удоволствието на вашите вкусови рецептори и добро настроение по време на феста сме се погрижили и за Вашата безопасност.
Благодарение на нашия Партньор по чистотата "Арома" и продуктите за дезинфекция и почистване "Чисто", всички наши изложители ще имат възможността да си осигурят хигиенизирана и сигурна среда по време на приготвянето и поднасянето на гурме изненадите, които са ви подготвили.
Освен това дезинфектантите за ръце на "Чисто" ще бъдат достъпни и за всички
посетителите на феста. Търсете ги на всеки щанд!

"ЧИСТО" е специализирана марка, собственост на фирма " Арома Козметикс" АД.
Продуктите са разработени с цел запазване на здравето Ви и гарантират ефективна дезинфекция, перфектно почистване и цялостна грижа за поддържане на хигиената у дома и на работното място. Продукти "ЧИСТО" са дезинфектанти /биоциди/, които унищожават 99,9 % от всички познати микроби. Регистрирани са от Министерството на Здравеопазването, преминали са тестове за доказване на ефективност в акредитираната лаборатория към НЦЗПБ / Национален център по заразни и паразитни заболявания/. Имат номера на разрешителното, издадено от МЗ и отпечатани върху етикетите. Четете, внимателно етикетите, с препоръките за безопасност и начина на
употреба! "Чисто" е вашия надежден помощник в борбата с бактериите, гъбичките и вирусите. Доверявайте се на доказани продукти, за да запазите здравето на Вас и Вашето семейство. Бъдете отговорни към Вас и Вашите близки!