С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

OUZO 12

Бакхус
11 Септември 2020, 14:02
Share Tweet Pin it Share
  "Ouzo 12" се отличава с дългата си история, традиции в производството, мек вкус и уникален аромат. Всяка бутилка ни напомня за топла и слънчева Гърция. "Ouzo 12" е създадено през 1880 г. в дестилерията на братя Калоянис и носи името на бъчва №12, в която се съхранявало богатото на вкус и аромат узо, благодарение, на които и днес "Ouzo 12" е една от най-предпочитаните анасонови напитки в света."Ouzo 12" се отличава със свеж аромат на фенел, анасон, женско биле и подправки. Kонсумира се най-често разредено с лед и вода.Насладете му се според повода, в комбинация със салати, ордьоври, морски деликатеси, основни ястия или десерти.И не забравяйте, най-важни са приятната компания и умерената консумация!НАЗДРАВЕ!
1/3 снимки в галерията "Ouzo 12" се отличава с дългата си история, традиции в производството, мек вкус и уникален аромат. Всяка бутилка ни напомня за топла и слънчева Гърция. "Ouzo 12" е създадено през 1880 г. в дестилерията на братя Калоянис и носи името на бъчва №12, в която се съхранявало богатото на вкус и аромат узо, благодарение, на които и днес "Ouzo 12" е една от най-предпочитаните анасонови напитки в света.
"Ouzo 12" се отличава със свеж аромат на фенел, анасон, женско биле и подправки. Kонсумира се най-често разредено с лед и вода.
Насладете му се според повода, в комбинация със салати, ордьоври, морски деликатеси, основни ястия или десерти.

И не забравяйте, най-важни са приятната компания и умерената консумация!
НАЗДРАВЕ!