С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Твоята храна

Бакхус
17 Септември 2020, 17:22
Share Tweet Pin it Share
Проектът "Твоята храна" ("Глобален обучителен подход към разхищението на храна чрез неформално образование") се изпълнява в шест страни – България, Естония, Латвия, Литва, Румъния и Хърватия, с финансовата подкрепа на Европейския съюз. Целта му е да повиши информираността по темата разхищението на храна; да даде познания за това как изхвърлянето на храна е свързано с климатичните промени; да информира за взаимовръзките между развиващите се и развитите страни по отношение на производството и потреблението на храни; и да популяризира умения за намаляване разхищението на храна в домакинствата. В България проектът се изпълнява от Фондация за биологично земеделие БИОСЕЛЕНА.Забавно и поучително ще бъде на техния щанд по време на Бакхус StrEAT Fest, където ще научите как правилно да купувате и съхранявате храна, за да станете част от пан-европейската инициатива "Твоята храна". Лесно е да не бъдете сред хилядите европейци, които годишно изхвърлят над 100 милиона тона храни! Ще можете да попълните тестове, да изиграете онлайн игра и да се забавлявате с тази сериозна тема.
1/1 снимки в галерията Проектът "Твоята храна" ("Глобален обучителен подход към разхищението на храна чрез неформално образование") се изпълнява в шест страни – България, Естония, Латвия, Литва, Румъния и Хърватия, с финансовата подкрепа на Европейския съюз. Целта му е да повиши информираността по темата разхищението на храна; да даде познания за това как изхвърлянето на храна е свързано с климатичните промени; да информира за взаимовръзките между развиващите се и развитите страни по отношение на производството и потреблението на храни; и да популяризира умения за намаляване разхищението на храна в домакинствата. В България проектът се изпълнява от Фондация за биологично земеделие БИОСЕЛЕНА.

Забавно и поучително ще бъде на техния щанд по време на Бакхус StrEAT Fest, където ще научите как правилно да купувате и съхранявате храна, за да станете част от пан-европейската инициатива "Твоята храна". Лесно е да не бъдете сред хилядите европейци, които годишно изхвърлят над 100 милиона тона храни! Ще можете да попълните тестове, да изиграете онлайн игра и да се забавлявате с тази сериозна тема.