С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Roobar

Бакхус
07 Септември 2017, 13:37
Share Tweet Pin it Share
  Roobar e вкусно сурово плодово и ядково барче с простичка рецепта, достъпно за всички. Първоначално идеята възниква като здравословна алтернатива за семейството на създателите му и се разраства в марка, която продължава да се произвежда със същата грижа и отношение без никакви компромиси.Днес Roobar достига до 46 страни на 4 континента и е лидер на пазара в категорията сурови био десерти в Европа, с близо 1 милион продадени барчета месечно.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
1/4 снимки в галерията Roobar e вкусно сурово плодово и ядково барче с простичка рецепта, достъпно за всички. Първоначално идеята възниква като здравословна алтернатива за семейството на създателите му и се разраства в марка, която продължава да се произвежда със същата грижа и отношение без никакви компромиси.
Днес Roobar достига до 46 страни на 4 континента и е лидер на пазара в категорията сурови био десерти в Европа, с близо 1 милион продадени барчета месечно.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.