1/3 снимки в галерията
Деликатесите от заквасено кашу на
Delishu са на пазара от 2014. Създадени в семейния ресторант на трима млади готвачи - Николай Тодоров, съпругата мy Стиляна и нейната сестра Мария. Авторската им рецепта предлага една нова, вкусна и здравословна алтернатива на млечните продукти, като всичко се произвежда майсторски, ръчно и по тяхна собствена технология. За изключителния вкус на delishu-то е виновна дългата ферментация и зреене, а ненадминатото количество на живи пробиотици в него го нарежда сред любимите храни на ценителите на качествените родни продукти! Колко милиарда бактерии има във всяка опаковка, как се приготвя, с какво се яде, защо е толкова полезно и други истини за храната и живота ще ни разказват на живо самите създатели на Delishu по време на второто издание на Бакхус StrEAT Fest.
Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 може да прочетете тук.Купете онлайн билет от тук: