С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

SPIZING

Бакхус
03 Септември 2020, 19:53
Share Tweet Pin it Share
  "Спайзинг" е създадена в началото на 2016. Целта на компанията е да промотира истинската храна, истинското готвене и употребата на натурални и качествени подправки. Вече имат създадени 4 серии продукти - "Световна кухня", "Световни миксове", "Пикантни допълнения" и "Български подправки", базирани само на естествени подправки и насочени към здравословното хранене. Освен кулинарните си качества, те имат и добре известни здравословни качества, като са първите средства използвани за лечение от хората."Световна кухня" включва комплекти за готвене на ястия от 4 кухни – мексиканска, индийска, португалска и ямайска."Вкусът на България" е плод на 6 месечен процес. Серията предлага 7 микса от подправки от всички райони на страната – шопски , родопски, пирински, тракийски, дунавски, балкански и черноморски.Серията "Пикантни допълнения" пък превръща всяка ежедневна рецепта в изключително кулинарно преживяване. Тя включва основни подправки като лют пипер Cayenne (50 000 SHU), люта чили смес Chili Mild (15 000 SHU), леко люто чили сорт Ню Мексико (1500 SHU), суха натурална горчица, пушен испански сладък червен пипер, едро трошена смес от 4 вида пипер и базова смес за барбекю и скара."Световните миксове", които "Спайзинг" представят са: Бербере, Хариса, Бахарат и Шаварма, както и едно ново любимо тяхно допълнение - "Урфа флейки", който се използва много в турската кухня.* "Бербере" е най-характерния микс от подправки, който се ползва в Етиопия за абсолютно всичко, което готвят;* "Хариса" е най-популярната в Северна Африка комбинация от подправки и люти чушки;* "Бахарат" е универсална арабска подправка;* "Шаварма" пък е оригиналната подправка за дюнер/гирос - месо на шиш, печено и продавано като улична храна. В Близкия Изток не го наричат дюнер, а шаварма и мариноват месото с тази подправка преди да го пекат.
1/4 снимки в галерията "Спайзинг" е създадена в началото на 2016. Целта на компанията е да промотира истинската храна, истинското готвене и употребата на натурални и качествени подправки. Вече имат създадени 4 серии продукти - "Световна кухня", "Световни миксове", "Пикантни допълнения" и "Български подправки", базирани само на естествени подправки и насочени към здравословното хранене. Освен кулинарните си качества, те имат и добре известни здравословни качества, като са първите средства използвани за лечение от хората.

"Световна кухня" включва комплекти за готвене на ястия от 4 кухни – мексиканска, индийска, португалска и ямайска.

"Вкусът на България" е плод на 6 месечен процес. Серията предлага 7 микса от подправки от всички райони на страната – шопски , родопски, пирински, тракийски, дунавски, балкански и черноморски.

Серията "Пикантни допълнения" пък превръща всяка ежедневна рецепта в изключително кулинарно преживяване. Тя включва основни подправки като лют пипер Cayenne (50 000 SHU), люта чили смес Chili Mild (15 000 SHU), леко люто чили сорт Ню Мексико (1500 SHU), суха натурална горчица, пушен испански сладък червен пипер, едро трошена смес от 4 вида пипер и базова смес за барбекю и скара.

"Световните миксове", които "Спайзинг" представят са: Бербере, Хариса, Бахарат и Шаварма, както и едно ново любимо тяхно допълнение - "Урфа флейки", който се използва много в турската кухня.
* "Бербере" е най-характерния микс от подправки, който се ползва в Етиопия за абсолютно всичко, което готвят;
* "Хариса" е най-популярната в Северна Африка комбинация от подправки и люти чушки;
* "Бахарат" е универсална арабска подправка;
* "Шаварма" пък е оригиналната подправка за дюнер/гирос - месо на шиш, печено и продавано като улична храна. В Близкия Изток не го наричат дюнер, а шаварма и мариноват месото с тази подправка преди да го пекат.