С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

ФЕРМА ЕА

Бакхус
12 Септември 2020, 21:13
Share Tweet Pin it Share
  Ферма ЕА е създадена през 2015 година в подножието на Стара планина, в с. Мировяне, с желанието за споделяне с повече хора на млечните и месните продукти, които произвеждат. Използват стари домашни рецепти с продукти от свободно пасящи животни. Животните са на пасища с естествено растяща трева без подпомагане с изкуствени торове и се хранят с подготвени от тях фуражи от собствени зърнени култури (пшеница, ечемик, сено и други тревни смески). Освен кравите и телетата, отглеждат и други видове животни като овце, кози, прасета, пуйки, гъски, патки, кокошки, пилета и зайци .Имат също и коне, които използват за езда, за разходка с двуколка и каруца и за организиране на пикник, тийм билдинг и тържества. Стремежът им е да водят хармоничен живот в близост и в хармония с природата и с естествените цикли. Поради тази причина се отнасят с любов и грижа към животните и с благодарност използват продуктите, които те им дават като храна. Продуктите на ферма ЕА се отличават с уникален вкус, обусловен от всеобхватните грижи, внимание и любов на хората от фермата. В продуктите им няма подобрители, оцветители и консерванти. Мисията зад която застават е да произвеждат чиста и здравословна храна, с която да създават приятни изживявания за възможно най-много хора. Всяка седмица правят доставки до София и участват на фермерските пазари.
1/2 снимки в галерията Ферма ЕА е създадена през 2015 година в подножието на Стара планина, в с. Мировяне, с желанието за споделяне с повече хора на млечните и месните продукти, които произвеждат.

Използват стари домашни рецепти с продукти от свободно пасящи животни. Животните са на пасища с естествено растяща трева без подпомагане с изкуствени торове и се хранят с подготвени от тях фуражи от собствени зърнени култури (пшеница, ечемик, сено и други тревни смески).

Освен кравите и телетата, отглеждат и други видове животни като овце, кози, прасета, пуйки, гъски, патки, кокошки, пилета и зайци .
Имат също и коне, които използват за езда, за разходка с двуколка и каруца и за организиране на пикник, тийм билдинг и тържества.

Стремежът им е да водят хармоничен живот в близост и в хармония с природата и с естествените цикли. Поради тази причина се отнасят с любов и грижа към животните и с благодарност използват продуктите, които те им дават като храна.

Продуктите на ферма ЕА се отличават с уникален вкус, обусловен от всеобхватните грижи, внимание и любов на хората от фермата.

В продуктите им няма подобрители, оцветители и консерванти.

Мисията зад която застават е да произвеждат чиста и здравословна храна, с която да създават приятни изживявания за възможно най-много хора.

Всяка седмица правят доставки до София и участват на фермерските пазари.