С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Валнутс

Бакхус
17 Септември 2020, 23:50
Share Tweet Pin it Share
  Валнутс ЕООД e основана през далечната 1991г. от собственика Валентин Недев!В началото започва с търговия на едро с ядки, а през 2001г. вече разполага с нова модернизирана производствена база, в която преработва ядките от печенето и беленето до калибрирането и пакетирането! Към днешна дата с техни суровини работят водещи производители на сладоледи, вафли, торти и много други малки и средни предприятия в страната и чужбина!След години усърдна работа, вече осъществяват собствен внос на повечето от използваните си суровини, с цел предлаганото качество на всички продукти да е винаги еднакво!И макар добре запознати с полезните свойства и благоприятното въздействие на ядките върху организма, те виждат, че голяма част от клиентите им използват ядките като добавка към продукти, които не са изцяло натурални и не отговарят на изискванията на една голяма група от българските потребители, а именно здравословно хранещите се! Започват да мислят как да предложат на крайния потребител продукт, който е 100% натурален с високо съдържание на ядки, а в същото време и много вкусен!Пазара с пакетирани ядки вече е пренаситен, а конкуренцията огромна! Валнутс от друга страна е била съвсем нова и непозната фирма за пазара на дребно!Поставят си за цел да създадат нишов бранд, който да бъде асоцииран с висококачествени продукти с доказан произход и уникални вкусови качества!Така се ражда "Енергия от ядки"!Към края на 2017г. разширяват производствената си база и закупуват две нови, модерни поточни линии за производство на тахани и кремове от ядки и семена! Кремовете от ядки, които са разработили са една полезна и вкусна алтернатива на течния шоколад и в голяма степен са иновативни продукти за българския пазар! По време на Бакхус StrEAT Fest на щанда им клиентите ще имат възможност да се запишат в томбола с награди, като участието е обвързано с покупка!Също така ще има пакетни предложения с включена отстъпка!
1/3 снимки в галерията Валнутс ЕООД e основана през далечната 1991г. от собственика Валентин Недев!
В началото започва с търговия на едро с ядки, а през 2001г. вече разполага с нова модернизирана производствена база, в която преработва ядките от печенето и беленето до калибрирането и пакетирането!
Към днешна дата с техни суровини работят водещи производители на сладоледи, вафли, торти и много други малки и средни предприятия в страната и чужбина!
След години усърдна работа, вече осъществяват собствен внос на повечето от използваните си суровини, с цел предлаганото качество на всички продукти да е винаги еднакво!
И макар добре запознати с полезните свойства и благоприятното въздействие на ядките върху организма, те виждат, че голяма част от клиентите им използват ядките като добавка към продукти, които не са изцяло натурални и не отговарят на изискванията на една голяма група от българските потребители, а именно здравословно хранещите се!
Започват да мислят как да предложат на крайния потребител продукт, който е 100% натурален с високо съдържание на ядки, а в същото време и много вкусен!
Пазара с пакетирани ядки вече е пренаситен, а конкуренцията огромна! Валнутс от друга страна е била съвсем нова и непозната фирма за пазара на дребно!
Поставят си за цел да създадат нишов бранд, който да бъде асоцииран с висококачествени продукти с доказан произход и уникални вкусови качества!
Така се ражда "Енергия от ядки"!
Към края на 2017г. разширяват производствената си база и закупуват две нови, модерни поточни линии за производство на тахани и кремове от ядки и семена! Кремовете от ядки, които са разработили са една полезна и вкусна алтернатива на течния шоколад и в голяма степен са иновативни продукти за българския пазар!

По време на Бакхус StrEAT Fest на щанда им клиентите ще имат възможност да се запишат в томбола с награди, като участието е обвързано с покупка!
Също така ще има пакетни предложения с включена отстъпка!