С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Италианска кухня: Da Bono

Da Bono focacceria pizzeria
03 Септември 2017, 18:04
Share Tweet Pin it Share
    "Скъпи приятели,"Da Bono focacceria pizzeria" предлага на вашето вкусово внимание традиционни фокачи от няколко района на Италия, пица "Pala" и десерти. При нас може да опитате характерната за цяла Италия пица "Pala" (пица на лопата), филони и ротоло от Наполи, сицилиански кренвиршки, фокача Романа, пицети рустичи и десерти като касата сичилиана и домашно тирамису.За да пресъздадем автентичния вкус и изживяването от италианската храна, използваме висококачествени италиански брашна и продукти за изготвянето на нашите кулинарни идеи. Истинската магия се постига благодарение на страхотния ни екип, начело с нашия майстор-пицар, който в продължение на 20 години черпи опит директно от старите майстори в Италия.Заповядайте при нас да опитате от магията. Предупреждаваме, че води до пристрастяване!"Екипът на da BonoВсичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
2/17 снимки в галерията "Скъпи приятели,

"Da Bono focacceria pizzeria" предлага на вашето вкусово внимание традиционни фокачи от няколко района на Италия, пица "Pala" и десерти. При нас може да опитате характерната за цяла Италия пица "Pala" (пица на лопата), филони и ротоло от Наполи, сицилиански кренвиршки, фокача Романа, пицети рустичи и десерти като касата сичилиана и домашно тирамису.
За да пресъздадем автентичния вкус и изживяването от италианската храна, използваме висококачествени италиански брашна и продукти за изготвянето на нашите кулинарни идеи. Истинската магия се постига благодарение на страхотния ни екип, начело с нашия майстор-пицар, който в продължение на 20 години черпи опит директно от старите майстори в Италия.
Заповядайте при нас да опитате от магията. Предупреждаваме, че води до пристрастяване!"

Екипът на da Bono

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
3 Коментара