С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Японска кухня: Hamachi-ni

Бакхус
16 Май 2018, 18:01
Share Tweet Pin it Share
  Hamachi-ni означава "Hamachi две" и "към Hamachi", а много скоро ресторантът ще навърши и две години на новото си по-централно място на ул."Г. С. Раковски" 179. Интериорът съчетава модерен дизайн с открита кухня и зона в традиционен японски стил.Менютата са две и също представляват микс от класически суши предложения и модерна японска кухня. А под модерна японска кухня в Hamachi-ni разбират възможността да кривнат от правия път на традиционната кухня и нейните стриктни правила и кулинарни практики в посока фюжън. Храната е базирана на комбинации от японски продукти, но се презентира по съвременен европейски начин.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/6 снимки в галерията Hamachi-ni означава "Hamachi две" и "към Hamachi", а много скоро ресторантът ще навърши и две години на новото си по-централно място на ул."Г. С. Раковски" 179. Интериорът съчетава модерен дизайн с открита кухня и зона в традиционен японски стил.
Менютата са две и също представляват микс от класически суши предложения и модерна японска кухня. А под модерна японска кухня в Hamachi-ni разбират възможността да кривнат от правия път на традиционната кухня и нейните стриктни правила и кулинарни практики в посока фюжън. Храната е базирана на комбинации от японски продукти, но се презентира по съвременен европейски начин.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: