С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Турска кухня: Turquoise

Бакхус
17 Май 2018, 17:17
Share Tweet Pin it Share
  Турски ресторант, в който се чувстваме като у дома си и в същото време пътуваме далеч от тук и назад във времето. Автентична кухня по стари рецепти и качествени продукти без компромис. Женският пазар на StrEAT Fest ще мирише задължително на адана кебап, а и място за една баклавичка винаги има. Да не забравите да посетите и обновената им райска градина на обичайния им адрес.бул. "Братя Бъкстон" 90Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.Купете онлайн билет от тук:Купете онлайн билет от тук:
1/3 снимки в галерията Турски ресторант, в който се чувстваме като у дома си и в същото време пътуваме далеч от тук и назад във времето. Автентична кухня по стари рецепти и качествени продукти без компромис. Женският пазар на StrEAT Fest ще мирише задължително на адана кебап, а и място за една баклавичка винаги има. Да не забравите да посетите и обновената им райска градина на обичайния им адрес.

бул. "Братя Бъкстон" 90

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.

Купете онлайн билет от тук:

Купете онлайн билет от тук: