С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус § Kaufland

Бакхус
21 Май 2018, 15:35
Share Tweet Pin it Share
  И тази година на щанда на Бакхус и Kaufland сме ви приготили неустоими кулинарни предложения с акценти от испанската, мексиканската и индонезийската кухня с качествени и свежи продукти от Kaufland и уменията на четирима от любимите ни гост-готвачи.Не изпускайте нашия щанд при ресторантите, където лично пред вас Димитър Шопов и Николета Колева от Food Connection, Рианти от Yati Cooking и Сандо от Chilli Hills ще ви забъркат един готварски атлас. Ето и за какво да се подготвите:9 юни:- Димитър Шопов, Food Connection- Николета Колева, Food Connection10 юни:- Сандо, Chilli Hills- Рианти, Yati CookingВижте менютата им в галерията ни.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/6 снимки в галерията И тази година на щанда на Бакхус и Kaufland сме ви приготили неустоими кулинарни предложения с акценти от испанската, мексиканската и индонезийската кухня с качествени и свежи продукти от Kaufland и уменията на четирима от любимите ни гост-готвачи.

Не изпускайте нашия щанд при ресторантите, където лично пред вас Димитър Шопов и Николета Колева от Food Connection, Рианти от Yati Cooking и Сандо от Chilli Hills ще ви забъркат един готварски атлас. Ето и за какво да се подготвите:

9 юни:
- Димитър Шопов, Food Connection
- Николета Колева, Food Connection

10 юни:
- Сандо, Chilli Hills
- Рианти, Yati Cooking

Вижте менютата им в галерията ни.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: