С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Щастливото прасе

Бакхус
23 Май 2018, 17:06
Share Tweet Pin it Share
  В Щастливото прасе влагат цялата си енергия и старание, за да предложат на гостите си вълнуваща храна и топло гостоприемство в този малък семеен ресторант, разположен в стара къща в центъра на София.Концепцията на "Щастливото прасе" е да съчетава авторска, сезонна кухня с коктейли. Храната е отражение на историята и интересите на екипа. "Експепентираме с локални, сезонни продукти, съчетаваме различини култури, традиции и техники, за да споделим храната, която обичаме или да пресъздадем вкусовете от нашето детство, както кулинарните спомени от пътешествията ни по света."Основната движеща сила в "Щастливото прасе" е Джун Йошида - "мелез" (както той сам се нарича) между японец, българин, малко грък и македонец. Също така е епикуреец и меломан, подвизава се от време на време се като DJ, когато успее да "избяга" от ресторанта. Някъде през 2004 завършва Cordon Bleu и работи известно време за Норман Ван Ейкън. След като се завръща в България, е главен готвач в новооткрития ресторант Brasserie. Историята му продължава като консултант в различни проекти (Boom Burgers, Cru и тн). През 2013 г заедно със семейството си отваря ресторант "Щастливото прасе".бул. "Цариградско шосе" 17Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/4 снимки в галерията В Щастливото прасе влагат цялата си енергия и старание, за да предложат на гостите си вълнуваща храна и топло гостоприемство в този малък семеен ресторант, разположен в стара къща в центъра на София.
Концепцията на "Щастливото прасе" е да съчетава авторска, сезонна кухня с коктейли. Храната е отражение на историята и интересите на екипа. "Експепентираме с локални, сезонни продукти, съчетаваме различини култури, традиции и техники, за да споделим храната, която обичаме или да пресъздадем вкусовете от нашето детство, както кулинарните спомени от пътешествията ни по света."

Основната движеща сила в "Щастливото прасе" е Джун Йошида - "мелез" (както той сам се нарича) между японец, българин, малко грък и македонец. Също така е епикуреец и меломан, подвизава се от време на време се като DJ, когато успее да "избяга" от ресторанта. Някъде през 2004 завършва Cordon Bleu и работи известно време за Норман Ван Ейкън. След като се завръща в България, е главен готвач в новооткрития ресторант Brasserie. Историята му продължава като консултант в различни проекти (Boom Burgers, Cru и тн). През 2013 г заедно със семейството си отваря ресторант "Щастливото прасе".

бул. "Цариградско шосе" 17

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: