С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ribs Brothers

Bacchus
24 Август 2020, 09:00
Share Tweet Pin it Share
  Ribs Brothers са страстни любители на месото с малък и уютен ресторант в центъра на София. Заведението е създадено в началото на 2017 година и от тогава съчетава полезното с приятното в ежедневната си работа. Менюто е кратко и фокусирано върху опушването и бавното готвене на свинско и говеждо, като най-много се гордеят с технологията си за готвене на ребра. Обичат да експериментират и готвят това, което самите те консумират, а храната съчетават с добре подбрани бири и вина.Вярват, че човек е това, което яде и не се обиждат, когато ги наричат прасета.
1/3 снимки в галерията Ribs Brothers са страстни любители на месото с малък и уютен ресторант в центъра на София. Заведението е създадено в началото на 2017 година и от тогава съчетава полезното с приятното в ежедневната си работа. Менюто е кратко и фокусирано върху опушването и бавното готвене на свинско и говеждо, като най-много се гордеят с технологията си за готвене на ребра. Обичат да експериментират и готвят това, което самите те консумират, а храната съчетават с добре подбрани бири и вина.Вярват, че човек е това, което яде и не се обиждат, когато ги наричат прасета.