С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

JOBO

Бакхус
02 Септември 2020, 17:21
Share Tweet Pin it Share
  За тях храната е нещо повече от необходимост... Храната е изживяване, което не се измерва само с вкусовите качества на ястията, но и с ценните минути, прекарани в почивка, удоволствие и наслада.Водени от този принцип, те вдъхват живот на идеите си, като ги обединяват в едно и създават J0B0.Съчетавайки любовта си към кулинарията и хубавата храна, която винаги приготвят на момента с професионализъм, позитивно отношение и приятна атмосфера, целта им е да ви предложат страхотно изживяване всеки път, когато изберете техния ресторант.
1/3 снимки в галерията За тях храната е нещо повече от необходимост... Храната е изживяване, което не се измерва само с вкусовите качества на ястията, но и с ценните минути, прекарани в почивка, удоволствие и наслада.
Водени от този принцип, те вдъхват живот на идеите си, като ги обединяват в едно и създават J0B0.
Съчетавайки любовта си към кулинарията и хубавата храна, която винаги приготвят на момента с професионализъм, позитивно отношение и приятна атмосфера, целта им е да ви предложат страхотно изживяване всеки път, когато изберете техния ресторант.