С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

КАЧАМАК

Бакхус
06 Септември 2020, 10:30
Share Tweet Pin it Share
  "Качамак" е на българския кулинарен пазар вече 7 години. През това време са имали своите добри и лоши моменти, но никога не са спирали да вярват, че храната, която предлагат има нужда от качествени продукти, много внимание и специално отношение.Шкембе чорбата, качамака и руската салата, които предлагат, не са по рецепта на баба ви, на леля ви или на вуйчо ви, а са дело на техния екип. За това дали са успешни, говорят хората, които се връщат отново при тях. Обичат това което правят, обичат и редовните си клиенти.
1/2 снимки в галерията "Качамак" е на българския кулинарен пазар вече 7 години. През това време са имали своите добри и лоши моменти, но никога не са спирали да вярват, че храната, която предлагат има нужда от качествени продукти, много внимание и специално отношение.
Шкембе чорбата, качамака и руската салата, които предлагат, не са по рецепта на баба ви, на леля ви или на вуйчо ви, а са дело на техния екип. За това дали са успешни, говорят хората, които се връщат отново при тях. Обичат това което правят, обичат и редовните си клиенти.