1/3 снимки в галерията
Карин и Антоан се срещат през 2007 г. в Университета по хотелиерство и мениджмънт в Бретан, Франция. Антоан прекарва детството си в кухнята на ресторанта на баща си, а Карин има страст към храната, виното и пътуванията. Двамата завършват с отличие и решават да открият света заедно. След няколко години пътуване и опит в едни от най-престижните дестинации и ресторанти, те стигат и до София, където решават да отворят ресторант в София "L’instant". Само две години след отварянето му, те печелят наградата на Бакхус "Най-добър ресторант на годината" за 2014 и 2015. Паралелно с това, Антоан и Карин започват да развиват и кетъринг обслужване – организират коктейли, готвят на живо на различни места. От януари 2017 г., решават да се съсредоточат само върху L'instant Boutique and Catering и затварят ресторанта. Днес Карин, Антоан и целият екип от "L’instant" са готови да поемат новото предизвикателство
Менюто, което са ни приготвили за StrEAT Fest 4:
✤ Жабешки бутчета с чесън, масло и магданоз
✤ Охлюви по бургундски
✤ Френски пържени картофи с трюфел
✤ Сладки изненади