С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

L’Instant

Бакхус
10 Септември 2020, 23:54
Share Tweet Pin it Share
  Карин и Антоан се срещат през 2007 г. в Университета по хотелиерство и мениджмънт в Бретан, Франция. Антоан прекарва детството си в кухнята на ресторанта на баща си, а Карин има страст към храната, виното и пътуванията. Двамата завършват с отличие и решават да открият света заедно. След няколко години пътуване и опит в едни от най-престижните дестинации и ресторанти, те стигат и до София, където решават да отворят ресторант в София "L’instant". Само две години след отварянето му, те печелят наградата на Бакхус "Най-добър ресторант на годината" за 2014 и 2015. Паралелно с това, Антоан и Карин започват да развиват и кетъринг обслужване – организират коктейли, готвят на живо на различни места. От януари 2017 г., решават да се съсредоточат само върху L'instant Boutique and Catering и затварят ресторанта. Днес Карин, Антоан и целият екип от "L’instant" са готови да поемат новото предизвикателствоМенюто, което са ни приготвили за StrEAT Fest 4:✤ Жабешки бутчета с чесън, масло и магданоз✤ Охлюви по бургундски✤ Френски пържени картофи с трюфел✤ Сладки изненади
1/3 снимки в галерията Карин и Антоан се срещат през 2007 г. в Университета по хотелиерство и мениджмънт в Бретан, Франция. Антоан прекарва детството си в кухнята на ресторанта на баща си, а Карин има страст към храната, виното и пътуванията. Двамата завършват с отличие и решават да открият света заедно. След няколко години пътуване и опит в едни от най-престижните дестинации и ресторанти, те стигат и до София, където решават да отворят ресторант в София "L’instant". Само две години след отварянето му, те печелят наградата на Бакхус "Най-добър ресторант на годината" за 2014 и 2015. Паралелно с това, Антоан и Карин започват да развиват и кетъринг обслужване – организират коктейли, готвят на живо на различни места. От януари 2017 г., решават да се съсредоточат само върху L'instant Boutique and Catering и затварят ресторанта. Днес Карин, Антоан и целият екип от "L’instant" са готови да поемат новото предизвикателство

Менюто, което са ни приготвили за StrEAT Fest 4:

Жабешки бутчета с чесън, масло и магданоз
Охлюви по бургундски
Френски пържени картофи с трюфел
Сладки изненади