С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Q-Ftetaria

Бакхус
12 Септември 2020, 17:50
Share Tweet Pin it Share
Стилът им е шантав, кухнята също. Мислите си, че името загатва за менюто, но ще има много изненади. Високи тавани, широки пространства, леко американски стил, примесен с модерен градски софийски дух, красива лаунч музика, отворена тераса и разнообразна кухня. Менюто им включва различни салати, меса, вегетариански ястия, разядки, сирена, мезенца, тапаси и други вкусотии.А продукти са най-внимателно подбрани био зеленчуци от градинката на баба, млечни продукти от Добрев, меса от кланица с произход, пилешко месо и яйца от свободни кокошки.По време на Бакхус StrEAT Fest ще ни зарадват със Сладолед Q-fteta, който е кулинарен шедьовър. Хрупкава фунийка с начос сос, сочни кюфтенца поръсени с чедър и сушена червена боровинка. Сладолед Q-fteta е кулинарен експеримент, с който трябва да се наградите .още на феста.
1/1 снимки в галерията Стилът им е шантав, кухнята също. Мислите си, че името загатва за менюто, но ще има много изненади. Високи тавани, широки пространства, леко американски стил, примесен с модерен градски софийски дух, красива лаунч музика, отворена тераса и разнообразна кухня. Менюто им включва различни салати, меса, вегетариански ястия, разядки, сирена, мезенца, тапаси и други вкусотии.
А продукти са най-внимателно подбрани био зеленчуци от градинката на баба, млечни продукти от Добрев, меса от кланица с произход, пилешко месо и яйца от свободни кокошки.

По време на Бакхус StrEAT Fest ще ни зарадват със Сладолед Q-fteta, който е кулинарен шедьовър. Хрупкава фунийка с начос сос, сочни кюфтенца поръсени с чедър и сушена червена боровинка. Сладолед Q-fteta е кулинарен експеримент, с който трябва да се наградите .още на феста.