С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Палачинкарница Тиган

Бакхус
12 Септември 2020, 22:56
Share Tweet Pin it Share
  Накратко ще Ви разкажем кой са те  Всичко започва от желанието им да направят палачинката, която обичат от детствотонаправена от техните баби с мирис на масло.Идеята им е била да вдъхнат нов, модерен и различен живот на палачинката, закупена от заведение за бързо хранене, но в същото време да запазят невероятния вкус и аромат.Така през май 2018 г. откриват първото си заведение в Пловдив, в най-живото място на града – Капана, с интересното за всички наименование - Палачинкарница Тиган, в което предлагат палачинки и гофрети, както и различни напитки.Две години по-късно с натрупан много опит и професионализъм, през март 2020 г. откриват Палачинкарница Тиган в сърцето на София.Гордеят се, че правят истински продукти с масло и без сухи добавки. Това, което постигат с визията и качеството, кара техните клиенти и приятели да се снимат и отбелязват постоянно и така от уста на уста могат да се похвалят, че техните палачинки и гофрети са най-вкусни и най-известни в цяла България!
1/3 снимки в галерията Накратко ще Ви разкажем кой са те

Всичко започва от желанието им да направят палачинката, която обичат от детството
направена от техните баби с мирис на масло.
Идеята им е била да вдъхнат нов, модерен и различен живот на палачинката, закупена от заведение за бързо хранене, но в същото време да запазят невероятния вкус и аромат.
Така през май 2018 г. откриват първото си заведение в Пловдив, в най-живото място на града – Капана, с интересното за всички наименование - Палачинкарница Тиган, в което предлагат палачинки и гофрети, както и различни напитки.
Две години по-късно с натрупан много опит и професионализъм, през март 2020 г. откриват Палачинкарница Тиган в сърцето на София.
Гордеят се, че правят истински продукти с масло и без сухи добавки. Това, което постигат с визията и качеството, кара техните клиенти и приятели да се снимат и отбелязват постоянно и така от уста на уста могат да се похвалят, че техните палачинки и гофрети са най-вкусни и най-известни в цяла България!