С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Hamachi - ni

Бакхус
16 Септември 2020, 13:28
Share Tweet Pin it Share
  Hamachi - ni - място, където можете да опитате съвременна японска кухня, но изпълнена извън правилата, претворена с нетрадиционни практики, в посока фюжън.Ястията им са комбинация от японски продукти, приготвени и поднесени в европейски стил. Освен на оригиналните японски продукти, залагат и държат на чисти, здравословни продукти от малки локални ферми!Всеки сезон са готови да ви посрещнат с нови авторски рецепти, отлична селекция от внимателно подбрани вина и стилна обстановка!
1/2 снимки в галерията Hamachi - ni - място, където можете да опитате съвременна японска кухня, но изпълнена извън правилата, претворена с нетрадиционни практики, в посока фюжън.
Ястията им са комбинация от японски продукти, приготвени и поднесени в европейски стил. Освен на оригиналните японски продукти, залагат и държат на чисти, здравословни продукти от малки локални ферми!
Всеки сезон са готови да ви посрещнат с нови авторски рецепти, отлична селекция от внимателно подбрани вина и стилна обстановка!