С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

SKAPTO

Бакхус
17 Септември 2020, 07:49
Share Tweet Pin it Share
"Skapto" започва през 2013 с простичка цел - да прави хубаво. Без излишна претенциозност. Хубаво, както си мислят, че трябва да е, неговите създатели: със сто процента прясно телешко Лимузин, свободно отгледано в Балкана. С изпечени през нощта бриоши и свежи зеленчуци, които подбират всеки ден. С картофки - истински, нарязани на ръка. И с избрани бири; вече дори и тяхна, собствена. Хубаво. Без излишности като цяло. Хубаво, което усмихва.
1/1 снимки в галерията "Skapto" започва през 2013 с простичка цел - да прави хубаво. Без излишна претенциозност. Хубаво, както си мислят, че трябва да е, неговите създатели: със сто процента прясно телешко Лимузин, свободно отгледано в Балкана. С изпечени през нощта бриоши и свежи зеленчуци, които подбират всеки ден. С картофки - истински, нарязани на ръка. И с избрани бири; вече дори и тяхна, собствена. Хубаво. Без излишности като цяло. Хубаво, което усмихва.