С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

SUSHI2WALK

Бакхус
17 Септември 2020, 07:57
Share Tweet Pin it Share
  "Булгамекс 3" ООД е български производител на иновативни суши сандвичи със собствен дизайн и марка. "Sushi2walk" е нова на пазара и е създадена с идеята да допълни потребителското търсене на полезна храна за бързо хапване. Във формата на суши сандвичи тип "бурито" и с оригиналните си авторски рецепти, продуктите им се приветстват от всички клиенти. На Бакхус StrEAT Fest ще се прдставят с: ✤ Суши сандвич Сьомга✤ Суши сандвич Тон ✤ Суши сандвич Пуешка шунка✤ Суши на хапки✤ Чираши суши ✤ Японска супа Мисо ✤ Салата Уакаме ✤ Салата Уакаме с моркови
1/4 снимки в галерията "Булгамекс 3" ООД е български производител на иновативни суши сандвичи със собствен дизайн и марка.
"Sushi2walk" е нова на пазара и е създадена с идеята да допълни потребителското търсене на полезна храна за бързо хапване.
Във формата на суши сандвичи тип "бурито" и с оригиналните си авторски рецепти, продуктите им се приветстват от всички клиенти.

На Бакхус StrEAT Fest ще се прдставят с:
Суши сандвич Сьомга
Суши сандвич Тон
Суши сандвич Пуешка шунка
Суши на хапки
Чираши суши
Японска супа Мисо
Салата Уакаме
Салата Уакаме с моркови