С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Percolate

Бакхус
23 Май 2018, 18:56
Share Tweet Pin it Share
  Percolate е още една причина районът около Докторската градина да е най-хубавото място за живеене, разходки и приятно прекарване в София. Отвориха преди половин година и непрекъснато увеличават асортимента си както от най-висококачествено кафе, така и от домашни сладкиши. През седмиата отварят дори в 7:30, за което им се покланяме до земята. През уикенда много често правят американски палачинки с кленов сироп, за които също си струва да станем рано дори в почивен ден.Собствениците са Илонка от София и Тез от Чикаго, който преди това е бил в IT индустрията. Да зарежеш корпоративния свят и да си отвориш магазинче за кафе - мечта на мнозина. Как се реализира - ще питаме лично екипът на Percolate на 9 и 10 юни на Женския пазар по време на Бакхус StrEAT Fest.ул. Проф. Асен Златаров 197:30 - 18 ч. през седмицата10 - 18 ч. през уикендаВсичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/4 снимки в галерията Percolate е още една причина районът около Докторската градина да е най-хубавото място за живеене, разходки и приятно прекарване в София. Отвориха преди половин година и непрекъснато увеличават асортимента си както от най-висококачествено кафе, така и от домашни сладкиши. През седмиата отварят дори в 7:30, за което им се покланяме до земята. През уикенда много често правят американски палачинки с кленов сироп, за които също си струва да станем рано дори в почивен ден.

Собствениците са Илонка от София и Тез от Чикаго, който преди това е бил в IT индустрията. Да зарежеш корпоративния свят и да си отвориш магазинче за кафе - мечта на мнозина. Как се реализира - ще питаме лично екипът на Percolate на 9 и 10 юни на Женския пазар по време на Бакхус StrEAT Fest.

ул. Проф. Асен Златаров 19
7:30 - 18 ч. през седмицата
10 - 18 ч. през уикенда


Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: