С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

POP CORN

Бакхус
02 Септември 2020, 17:53
Share Tweet Pin it Share
  Те от Popcorner искат да предадат автентичния вкус на пуканките, така както се правят по света. Въпреки че са на по-малко от година, пуканките им стават разпознаваем и търсен продукт.Използват 100 процента кокосово масло, специална ароматна сол, френска царевица от лидера на европейския пазар "Natais" . Царевицата е с най-висока степен на пукливост сорт "бътрфлай". Неповторимият вкус на карамелените им пуканки идват от "Glaze pop Caramel" от Gold Medal. За направата на aвтентичните пуканки разчитат на оборудване от най-висок клас, отново от Gold Medal.
1/2 снимки в галерията Те от Popcorner искат да предадат автентичния вкус на пуканките, така както се правят по света. Въпреки че са на по-малко от година, пуканките им стават разпознаваем и търсен продукт.

Използват 100 процента кокосово масло, специална ароматна сол, френска царевица от лидера на европейския пазар "Natais" . Царевицата е с най-висока степен на пукливост сорт "бътрфлай". Неповторимият вкус на карамелените им пуканки идват от "Glaze pop Caramel" от Gold Medal. За направата на aвтентичните пуканки разчитат на оборудване от най-висок клас, отново от Gold Medal.