С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

ХАРМОНИКА

Бакхус
12 Септември 2020, 21:32
Share Tweet Pin it Share
  Повечето хора, които се интересуват от здравословен начин на живот и чиста био храна, познават отлично harmonica. От началото си през 2008-а, от първия продукт – био краве кисело мляко, досега, със своите над 110 собствени продукти, harmonica е компания, фокусирана върху хората, партньорствата и каузите.Продуктите на harmonica, които ще получат специално внимание на фестивала, са някои от новите попълнения в портфолиото на компанията. А именно - новите био какаови кремове: с лешнициици, с мляко и какаов крем гурме, а също и занаятчийските шоколади с пробиотици. Ммммда, можем да подкрепим над 50 партньорства с биопроизводители, да помагаме за развитието на био земеделието, и да се радваме на истинска храна, дори и като хапваме шоколад. Разбира се – зависи какъв шоколад. Заповядайте!
1/3 снимки в галерията
Повечето хора, които се интересуват от здравословен начин на живот и чиста био храна, познават отлично harmonica. От началото си през 2008-а, от първия продукт – био краве кисело мляко, досега, със своите над 110 собствени продукти, harmonica е компания, фокусирана върху хората, партньорствата и каузите.
Продуктите на harmonica, които ще получат специално внимание на фестивала, са някои от новите попълнения в портфолиото на компанията. А именно - новите био какаови кремове: с лешнициици, с мляко и какаов крем гурме, а също и занаятчийските шоколади с пробиотици. Ммммда, можем да подкрепим над 50 партньорства с биопроизводители, да помагаме за развитието на био земеделието, и да се радваме на истинска храна, дори и като хапваме шоколад. Разбира се – зависи какъв шоколад. Заповядайте!