С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

GELATO&LATE

Бакхус
15 Септември 2020, 14:38
Share Tweet Pin it Share
  Ако сте ценител на истинския натурален сладолед - не пропускайте да опитатепрясното занаятчийско джелато на Gelato&Latte, приготвено по строга италианска технология, с внимателно подбрани съставки и български биосертифицирани млечни суровини, произведени в собствената им биологична ферма "Rozino organic farm". Автентичните вкусове се предлагат в единствената сертифицирана като 100%натурална джелатерия в България, която е член на Associazione Italiana Gelatieri и е класирана в престижните конкурси Топ 20 най-добри места за сладолед в света и Топ 50 най-добри локации за сладолед в Европа.В рамките на Бакхус StrEAT Fest ще имате възможност да опитате освен класически и уникални гурме вкусове, селектирана кето линия, както тяхната запазена марка - ръчно изпечени на място вафлени фунийки. А спомехаме ли, че това са само част от изкушенията, които можете да откриете, опитвайки Gelato&Latte.
1/2 снимки в галерията Ако сте ценител на истинския натурален сладолед - не пропускайте да опитате
прясното занаятчийско джелато на Gelato&Latte, приготвено по строга италианска технология, с внимателно подбрани съставки и български биосертифицирани млечни суровини, произведени в собствената им биологична ферма "Rozino organic farm".
Автентичните вкусове се предлагат в единствената сертифицирана като 100%
натурална джелатерия в България, която е член на Associazione Italiana Gelatieri и е класирана в престижните конкурси Топ 20 най-добри места за сладолед в света и Топ 50 най-добри локации за сладолед в Европа.

В рамките на Бакхус StrEAT Fest ще имате възможност да опитате освен класически и уникални гурме вкусове, селектирана кето линия, както тяхната запазена марка - ръчно изпечени на място вафлени фунийки. А спомехаме ли, че това са само част от изкушенията, които можете да откриете, опитвайки Gelato&Latte.