С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Brewforia

Brewforia.bg
28 Август 2017, 15:31
Share Tweet Pin it Share
  Brewforia.bg е онлайн магазин за подбрани крафт бири от цял свят. Главната ни цел е да допринесем за популяризирането на крафт бирата у нас. Паралелно с това представяме и марки, които не са се появявали на родния пазар, като редовно организираме събития и дегустации. Желанието ни е да предразположим все повече хора да не се страхуват да опитват нови неща и да предизвикват сетивата си. Разнообразието в света на крафт бирата е огромно и вярваме, че всеки може да намери своя вкус.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
1/4 снимки в галерията Brewforia.bg е онлайн магазин за подбрани крафт бири от цял свят. Главната ни цел е да допринесем за популяризирането на крафт бирата у нас. Паралелно с това представяме и марки, които не са се появявали на родния пазар, като редовно организираме събития и дегустации. Желанието ни е да предразположим все повече хора да не се страхуват да опитват нови неща и да предизвикват сетивата си. Разнообразието в света на крафт бирата е огромно и вярваме, че всеки може да намери своя вкус.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.