С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Hills Beer

Бакхус
07 Септември 2017, 11:49
Share Tweet Pin it Share
  Пивоварна Хилс е независима малка бутикова пивоварна в град Перущица. Мястото, където баварските традиции в пивоварството срещат култа към качеството, за да може да се насладим на една истински добра бира. Цялото технологичното оборудване е на немската фирма Kaspar Schulz. Основана през 1677 г., тя е лидер в доставката и монтажа на комплексно оборудване за микро-пивоварни в целия свят.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
1/4 снимки в галерията Пивоварна Хилс е независима малка бутикова пивоварна в град Перущица. Мястото, където баварските традиции в пивоварството срещат култа към качеството, за да може да се насладим на една истински добра бира. Цялото технологичното оборудване е на немската фирма Kaspar Schulz. Основана през 1677 г., тя е лидер в доставката и монтажа на комплексно оборудване за микро-пивоварни в целия свят.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.