С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Дестилерия Исперих

Бакхус
20 Май 2018, 16:00
Share Tweet Pin it Share
  Дестилерия "Исперих" е семейна собственост, в която рамо до рамо работят баща и син Муса и екип от само 10, но висококвалифицирани души. "Заедно успяваме да преработим всяка година близо 2 млн. кг. плодове, кампаниите ни са дълги, започват с първите майски плодове - черешите и приключват с последните ноемврийски дюли. Произвеждаме чисти, неароматизирани дестилати и ракии, получени от селектирани, много добре узрели български плодове. Дестилираме на иновативни медни колонни казани, съхранявайки всички аромати и пречиствайки дестилата до съвършенство".Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.
1/2 снимки в галерията Дестилерия "Исперих" е семейна собственост, в която рамо до рамо работят баща и син Муса и екип от само 10, но висококвалифицирани души. "Заедно успяваме да преработим всяка година близо 2 млн. кг. плодове, кампаниите ни са дълги, започват с първите майски плодове - черешите и приключват с последните ноемврийски дюли. Произвеждаме чисти, неароматизирани дестилати и ракии, получени от селектирани, много добре узрели български плодове. Дестилираме на иновативни медни колонни казани, съхранявайки всички аромати и пречиствайки дестилата до съвършенство".

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.