С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Kanaal

Бакхус
20 Май 2018, 13:52
Share Tweet Pin it Share
  Основан през 2011, KANAAL е първият специализиран бар за крафт бири у нас. Селекцията е на нивото на добрите нишови европейски крафт барове, с акцент върху интересни бири от малки независими пивоварни. KANAAL е официален вносител на пивоварните De Molen (Холандия), Evil Twin (САЩ), Omnipollo (Швеция) и Fourpure (Англия). Освен да си купите бира за вкъщи или да участвате в дегустации и бирени събития, барът е и точното място в събота вечер или неделя следобяд за DJ парти с фънк, соул, диско и електронна музика.На Бакхус StrEAT Fest 2018 ще участват с разнообразна селекция от наливни и бутилирани крафт бири от България и Европа, някои от тях – с премиерно представяне на феста.бул. "Мадрид" 2 Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/3 снимки в галерията Основан през 2011, KANAAL е първият специализиран бар за крафт бири у нас. Селекцията е на нивото на добрите нишови европейски крафт барове, с акцент върху интересни бири от малки независими пивоварни. KANAAL е официален вносител на пивоварните De Molen (Холандия), Evil Twin (САЩ), Omnipollo (Швеция) и Fourpure (Англия). Освен да си купите бира за вкъщи или да участвате в дегустации и бирени събития, барът е и точното място в събота вечер или неделя следобяд за DJ парти с фънк, соул, диско и електронна музика.

На Бакхус StrEAT Fest 2018 ще участват с разнообразна селекция от наливни и бутилирани крафт бири от България и Европа, някои от тях – с премиерно представяне на феста.

бул. "Мадрид" 2

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: