С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вила Терес

Бакхус
21 Май 2018, 19:15
Share Tweet Pin it Share
Комплексът за винен и СПА туризъм Вила Терес е разположен в южната част на село Карабунар, на 8 километра от изхода на магистрала "Тракия" за Велинград. Районът е известен с богатото си културно и историческо наследство, а местоположението на Винарна " Вила Терес» е избрано след специално проучване на тероара, климата и релефа на района. Тук е един от традиционните лозаро-винарски райони на България, място с традиции и потенциал за създаване на висококачествени вина. Избата е част от Асоциацията на независимите винаро-лозари.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук. Купете онлайн билет от тук:
1/1 снимки в галерията Комплексът за винен и СПА туризъм Вила Терес е разположен в южната част на село Карабунар, на 8 километра от изхода на магистрала "Тракия" за Велинград. Районът е известен с богатото си културно и историческо наследство, а местоположението на Винарна " Вила Терес» е избрано след специално проучване на тероара, климата и релефа на района. Тук е един от традиционните лозаро-винарски райони на България, място с традиции и потенциал за създаване на висококачествени вина. Избата е част от Асоциацията на независимите винаро-лозари.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.


Купете онлайн билет от тук: